LØBETEST

Opdateret 19/5
Løbetest foregår alle på VEJLE ATLETIKSTADION.

Alle dommere indrangeret i serie 3 og opefter og alle linjedommere skal løbe fysisk test.
Testkravene er samme som sidste år og kan findes på vores hjemmeside – dog er den nye fifatest ikke gjort tilgængelig endnu.
https://vejlefodbolddommerklub.dk/loebetest-teoriproeve/

Alt efter hvilken indrangering du har – så kan du selv bestemme – hvor og hvordan du deltager. Mange andre dommerklubber vil også placere deres løbetest i perioden, så er du forhindret i Vejle – så tilmeld dig andet sted.

Al tilmelding kommer til at ske til DBU i begyndelsen af maj måned – og du skal have tilmeldt dig en dato senest 31/5.
Vi har planlagt nedestående datoer i Vejle – og alle foregår på Vejle Atletikstadion. (forbehold for godkendelse af DBU Jylland).
Vi kommer også til at træne på udvalgte dage/aftener inden– så du kan prøve den nye fifatest – eller at løbe yoyo(bib) test – eller cooper inden de rigtige test.
Mere information senere. Men her er datoerne for de rigtige test:

Fredag 18/6 kl.18 til 19: FIFA TEST + YOYO TEST + COOPER
Onsdag 18/8 kl.18 til 19: FIFA TEST + YOYO TEST + COOPER
Mandag 30/8 kl.18.15 til 19.15: RETEST VED SKADER – både FIFA+COOPER + YOYO

Vi har en aftale med Vejle Kommune om gratis at kunne låne Vejle Atletikstadion – så det vil vi gøre i løbet af foråret – og Stefan Fyhn har lovet at hjælpe med afvikling i det omfang, at det kan lade sig gøre i kalenderen. Vi forventer derfor at lave nogle faste træningsaftener – så vi alle kan ”træne” og prøve denne form for test inden, at den rigtige test skal bestås.

Skulle du have lyst til at teste dig selv på fifa test – så er her lydfil link.

Intervaltest

  1. Dommer skal tilbagelægge følgende intervaller: 40/28 gange 75 meters løb efterfulgt af 25 meters gang. Dette svarer til 4.000/2.800 meter. Løbehastigheden angives via en lydafspiller, og løbetiderne er afpasset til den kategori som dommeren tilhører. Er der ikke er lydafspiller til stede kan testen gennemføres med stopur og fløjte af en kontrollør.
  • Testen starten med at dommeren er klar ved en af startpositionerne. Der må ikke løbes før startsignalet (en fløjte) lyder. For at sikre at dommeren ikke tyvstarter, kan der placeres en kontrollør ved hver startposition. Eventuelt kan et flag anvendes for at blokere løbebanen indtil startsignalet lyder. På startsignalet/fjernelse af flaget må dommeren starte sit løb.
  • Ved afslutningen på hvert løb skal dommeren være i ”gå-zonen” når før fløjtesignalet er afsluttet. ”Gå-zonen” er markeret med kegler 1,5 meter før og efter 75-meter mærket.
  • Hvis dommeren ikke når at få foden indenfor ”gå-zonen” til tiden, modtager dommeren en advarsel fra kontrolløren. Når dommeren ikke af få foden indenfor ”gå-zonen” til tiden anden gang, skal kontrolløren stoppe testen for dommeren og meddele, at testen er dumpet.
  • Det anbefales at testen løbes i grupper med højst seks deltagere. Hvis det er muligt at have 4 grupper i gang samtidig, kan altså i alt 24 dommere blive testet samtidigt. Hver gruppe bør tildeles en kontrollør, der følger gruppen under afholdelse af testen.
Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.