Gennemgang Lovbog med videolink fra DBU

Udgivet 3/7 2019

I dag er der fra DBU Jylland udsendt dommernyt, hvor både indplaceringslister for breddedommere er nævnt – og de nye regler nu bliver gennemgang i en god og letforståelig udgave i powerpoint og med videoklip, der uddyber regel ændringerne.

Der har været rigtig stor kritik af DBUs måde at få fortalt os breddedommere omkring de nye regler – og alle dommerklubber og dommere som vi i Vejle har talt med – har alle kritiseret den “læse let” version, som blev udsendt for en uges tid siden.

Vi har i Vejle Fodbolddommerklub efter udgivelsen af denne “læse let” version været i tæt dialog med først DBU – fordi vi meget undrende ikke kunne forstå, at der ikke kom mere forklarende regler.

Dette fastholdte DBU i flere omgange – hvilket senest blev bekræftet 28/6 om eftermiddagen. Derfor valgte vi i Vejle Fodbolddommerklubs bestyrelse samme dag om aftenen at rette en skarp kritik med løsningsforslag også, som blev sendt til DFU – fordi vi ikke kunne selv få DBU til at handle på dette.

DFU havde i flere omgange også kontaktet DBU om samme problematik uden held – og vi opfordrede DFU til at få sikret – at alle dommere blev klædt ordentlig på med de nye regler – og at måden som DBU havde håndteret dette på var under al kritik.

Dagen efter skete der endelig noget – og vi blev ringet op af DBU, der fortalte, at nu havde man igangsat nyt undervisningsmateriale med dertilhørende videolink.

Dette hilser vi meget velkomne – og ærger os blot over, at der måtte ske store reaktioner fra DFU (og Vejle Fodbolddommerklub) før at der tilsyneladende skete noget på området.

Men nu ligger de nye love som nævnt i en powerpoint præsentation – som kan ses ved at klikke her – og det er rigtig godt synes vi.

Der er dog fortsat brug for tydelig gennemgang af de nye regler – så vi opfordre ALLE vores dommere om at tilmelde sig et af disse kurser, der afvikles i august måned. Se andetsted på hjemmesiden.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.