DGI kampe….vigtig information

Opdateret 10/4 2020:
DGI turneringen starter naturligvis ikke op før der gives grønt lys fra regeringen til dette. Mere information følger.

DGI turnering “starter” 30/3 med nogle få kampe……måske……
Hele programmet for DGI kampene i foråret er netop tilgået vores kamppåsætter Elin -og hun begynder at påsætte alle kampene de næste dage. 

Det betyder, at nogle af os allerede fra 30/3 og frem kan få kampe at dømme. 

Årsagen til at kampene nu tildeles er,i at “alt fodboldstop” for breddekampe indtil videre er sat til 29/3 af DBU Jylland. Regeringens forbud med forsamlinger over 10 personer er også “indtil videre” sat til 30/3.

Mange af os forventer nok, at denne dato bliver forlænget, således at alle kampe bliver udsat yderligere.

Derfor er dette opslag en orientering, at HVIS DU NU BLIVER påsat kampe fra 30/3 allerede i denne uge, så vil der være rigtig store chancer for, at disse kampe efterfølgende bliver aflyst alligevel.

Men så længe at regeringen og DBUs forbud “kun” løber til 29/3 – så vil disse “situationer” jo kunne opstå.

Håber naturligvis, at vi alle har forståelse for det store ekstra arbejde kamppåsætterne får – samt at vi dommere må “holde” øje med vores kampprogram, fordi der kan komme afbud sent..

Hvis “man” ikke synes om dette – eller føler sig utryg ved, så er opfordringen selvfølgelig, at “du” omgående opdaterer dit afbudsskema og ikke gør dig tilgængelig for kampe.

For at undgå misforståelser, så er det klart, at så længe regeringen har udstedt forbud mod forsamlinger over 10 personer – så skal ingen dommere dømme kampe.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.