Regler til vintertræningskampe og indberetning af udvisninger træningskampe

DBU Jylland Region 3 Træningsturneringen og klubbernes egne arrangerede træningskampe er ved at tage fart.

Kort info gældende i alle kampe, der er på DBUNet.

Specifikt for DBU Jylland Region 3 Træningturneringen:
Advarsel – Gult kort: Det giver 10 minutters udvisning. Der må ikke indsættes en anden spiller.
Klubarrangerede kampe – spørg inden kampstart
Udvisning – Rødt kort:
En spiller, som i en kamp tildeles advarsel nr. 2 eller direkte rødt kort kan ikke genindtræde i kampen, men efter 10 minutter kan holdet indsætte en anden spiller.

Ekstra spiller på banen
I kampe i 11:11 rækkers laveste niveau er det tilladt at sætte én ekstra spiller på banen, så længe et hold er bagud med tre mål eller mere.

Fleksibel spilleform:
I nogle rækker kan man senest 2 timer før kampstart meddele modstanderen, at man ønsker kampen afviklet som 9:9.

Hvordan indberetter man udvisninger og bortvisninger i træningskampe: ?
Udvisning:Alle røde kort skal indberettes af dommeren via DBUNet i ALLE påsatte kampe.
Bortvisning: Alle røde kort skal indberettes af dommeren via DBUNet i ALLE påsatte kampe.

Spillerantal:
Det er op til det enkelte hold, hvor mange spillere man ønsker at benytte. Antallet skal dog aftales med modstanderen og meddeles dommeren inden kampens start.

Alternativ spilletid end gældende for rækken vil fremgå på kampen og afregning er tilrettet.

Uhensigtsheder/uregelmæssigheder skal som altid meddeles dommerpåsætteren straks efter kampen på mail.