Nyt fra DFU om tøjaftalen

UDGIVET 22/9 2019

Vi har modtaget nyhedsinformation fra DFU – med mere nyt om tøjaftalen med Shopeasy. Derfor videre bringes denne info nedenfor:

Diadora har stædigt fastholdt, at det nye tøj har samme farve som det gamle. Vi har bedt om at få eksemplarer af tøjet, hvad vi fik i går. Trøjerne har ikke samme farve.

Det er ikke problematisk med den sorte, men med de andre farver er det. Man kan ikke anvende de nye og de gamle blandet i en trio.

Det var en alt afgørende forudsætning, da vi indgik en forlængelse af aftalen. Der er derfor tale om et klart aftalebrud.

Forholdet gør, at en masse breddedommere skal skifte gul og grøn trøje ud – selvom de nuværende intet fejler. Det koster penge – og det var netop det, vi ikke ville være med til.

DFUs bestyrelse anbefaler fortsat, dommerne ikke investerer i mere end det absolut nødvendige tøj p.t. Det har vi tidligere meddelt dommerklubberne – og vi skrev det på Facebook i aftes, da debatten helt naturligt startede. Dommerklubberne bestemmer naturligvis selv, men vi mener, det er mest korrekt at informere alle om, at fremtiden ganske enkel er usikker igen. Eliten skal nødvendigvis have alt tøj skiftet – og også det er en udfordring.

Vi har bedt Diadora komme med forslag til, hvorledes situationen skal klares – og givet tidsfrist til tirsdag i næste uge. Med den mangel på dialog, der har været vist den sidste tid, er vi desværre ikke overbevist om, vi i det hele taget modtager svar.

Bestyrelsen har besluttet at kontakte de leverandører af andre mærker, der proaktivt har vist interesse. Det kan i sidste ende resultere i et leverandørskifte – uanset vi fortsat arbejder på at finde en løsning med Diadora.

Vi står i bestyrelsen helt fast på, at Diadora ikke kan lave et sådant aftalebrud uden kompenserende handlinger efterfølgende. En kompensation, der entydigt skal komme breddedommerne til gode.

VI vil informere løbende.
Mange hilsner Tore

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.