Karentæne på 2 år – efter en af vores dommere dømte skolekamp

Det hører heldigvis ikke til hverdagen, at kampe bliver afbrudt grundet “uheldige” episoder mod en af vores dommere.

Desværre var dette tilfældet i kampen 14/9, hvor Ekstra Bladets skoleturnering endte med en sådan uheldig episode.

Læs artiklen fra Ekstra Bladet ved at klikke her

Ekstra Bladet bragte også en anden artikel om kampen på selve kampdagen.
Denne artikel kan du også læse i sin helhed ved at klikke her.


INDSAT ER INDBERETNING FRA VORES DOMMER til DBU:

Jeg skriver denne mail, da jeg ikke kan indberette det på DBU net.

Jeg har været nødt til at afbryde kampen i Ekstra Bladets skolefodboldturnering, imellem Vinding- og Mølholm skole i dag d. 16. September ved stillingen 1-0 til Mølholm skole, da Vinding skoles træner/lærer løb ind på banen, hvor han truede mig.

Jeg havde tidligere i kampen været nød til at irettesætte den pågældende lærer, da han gentagende gange kom højlydt med kommentar og udråb til mig, vedr. hvordan jeg skulle dømme kampen.

I det halvtreds tyvende minut dømmer jeg et frispark til Vinding skole. Vinding spilleren rejser sig meget hurtigt op, løber ned mod spilleren fra Mølholm, hvor begge parter skyder brystet fra mod hinanden. Mølholm spilleren kaster sig til jorden og overspiller situationen kraftigt. Jeg vælger at give en tydelig irettesættelse til begge spillere. Først beder jeg spilleren fra Mølholm om at rejse sig og forlade åstedet, derefter henvender jeg mig til spilleren fra Vinding skole, hvor jeg påtaler ”hvad er det for en opførelse” og ”hvorfor fremprovokerer du sådan en situation, du har fået dit frispark”. Før jeg når videre med kampen, står træneren/læreren fra Vinding skole helt oppe i hovedet på mig, pande mod pande, hvor han råber ”sådan skal du fandme ikke tale til mine spillere, det skal jeg nok søge for”, hvorefter han med sin pande skubber mit hoved bagover. Jeg beder ham om at gå, han bliver dog stående, og han forlader først banen, da repræsentanten fra Ekstra Bladet kommer løbende på banen og river ham væk.

Repræsentanten fra Ekstra Bladet og jeg er enige om, at afbryde kampen omgående.

Personligt var det meget rart for mig, at repræsentanten fra Ekstra Bladet handlede så professionelt i denne situation. Repræsentanten tog over og lage armen om mig efterfølgende, da jeg var i chok over situationen, og ikke viste hvilket ben, jeg skulle stå på.

Jeg var ikke forberedt på denne situation, og det kom bag på mig, at jeg skulle opleve det i en skolefodboldturnering foran 200 børn.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.